پیازچه زرد برگهای سبز رنگی استوانه ای مانندی دارد که درون آن تو خالی است.برگهای این گیاه از پیاز زیرزمینی گیاه که در زیر خاک پنهان شده و به رنگ سفد مایل به زرد میباشد منشعب میشود. در انتهای پیازچه این گیاه ریشههای نازکی همچون مو مانند وجود دارد.
این گیاه پر خاصیت خواص بسیاری برای سلامتی دارد. از پیازچه معمولاً برای طعم دادن به غذاها و همچنین تازه خوری به عنوان سبزی خوراکی استفاده میشود. گیاهی علفی و یک ساله است که گاها به صورت دو سالانه نیز کشت میشود. زمانی که پیاز به طور کامل رسید از زمین جدا کنید و مورد استفاده قرار دهید. زمانی که حداقل یک سوم برگهای گیاه خمیده شد آن را برداشت کنید.
طریقه کاشت بذر پیازچه :
پیازچه از طریق بذر و پیاز تکثیر میشود. در کشت بذری پس از تهیه بذر آنها را در عمق مناسبی از خاک مناسب بکارید (همچنین بذرها را بر روی سطح خاک بپاشید) و روی آن را با لایه نازکی از خاک و کود بپوشانید سپس گیاه را آبیاری کنید و تا زمان جوانه زنی سطح خاک را مرطوب نگهدارید. دمای مناسب برای جوانه زنی گیاه 21 تا 27 درجه سانتی گراد میباشد. پس از یک هفته بذر جوانه می زند و گیاه سر از خاک بیرون میآورد. این گیاه رشد سریعی دارد و به سرعت رشد و قابل استفاده میشود.
زمان کاشت بذری این گیاه اوایل اسفند تا اواخر خرداد ماه میباشد. در کشت بذری انتخاب بذر مناسب مهمترین قسمت کشت میباشد.
ارتفاع پیازچه :
ارتفاع این گیاه بین 20 تا 35 سانتیمتر
فاصله کاشت بذر پیازچه :
فاصله کاشت بذر 7 تا 15 سانتیمتر
عمق کاشت بذر پیازچه :
عمق کاشت بذر نیم سانتیمتر
خاک مناسب رشد پیازچه :
تقریبا در هر نوع خاکی رشد میکند ولی خاک های هوموسی با ph 5.5 تا 6.5 مناسب میباشد. خاک باید از زهکشی مناسبی برخوردار باشد.
دمای مورد نیاز پیازچه :
دمای مناسب بین 18 تا 25 درجه سانتی گراد میباشد.
زمان گلدهی پیازچه :
گلدهی این گیاه دو ماه پس از کاشت بذر میباشد.
مقدار آبدهی پیازچه :
به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد. بهتر است سطح خاک همیشه مرطوب باشد.
نور پیازچه :
از گیاهان آفتاب دوست میباشد که برای رشد به آفتاب کامل نیاز دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.