آمینو اسیدها برای افزایش سوخت و ساز گیاهی، متابولیسم سلولی و بالابردن کیفیت محصولات کشاورزی ضروری هستند. آمینو اسید ها از اجزای بنیادی در مراحل اولیه سنتز پروتئین هستند. حدوداً 20 نوع اسید آمینه در ایجاد هر پروتئین در سلول ها درگیر هستند. آمینو اسید هایی که به صورت کود به گیاه داده می شوند با آمینواسیدهای خود گیاه یکی شده و به سنتز پروتئین های ضروری گیاه کمک می کنند.
میزان مصرف 1کیلوگرم برای 400 لیتر آب بصورت محلولپاشی
دو کیلو برای 1000لیتر آب در آب آبیاری
وبصورت بذر مال بسته به نوع بذر وحجم متفاوت می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.